Watch Dogs

Ako ste propustili priliku da ugrabite neki od popularnih naslova u novemru potpuno besplatno, ne očajavajte, imate još jednu šansu!

Zahvalni smo Ubisoftu što je posle određenog vremena odlučio da za neke igre omogući besplatno skidanje, među kojima se nalaze i neki poprilično zvučni naslovi.
Watch Dogs je za kratak period bio besplatan u novembru, što su igrači obreučke dočekali. A onda, kao šlag na tortu, pratili su ga World in Conflict i Assassin’s creed 4. Sve što je bilo potrebno jeste da skinete Uplay i ulogujete se u odgovarajuće vreme, što bi omogućilo da sve tri igre dobijete besplatno.
Za one koji su propustili ovu priliku, Ubisoft je u duhu praznika omogućio da se ove igre mogu ponovo besplatno skinuti.

Idite na Ubistoftovu giweaway stranicu i pokupite sve tri. Ova akcija trajaće do 23. decembra, tako da vam je ovo poslednja šansa, jer pitanje je kada i hoće li igre ponovo biti dostupne.
Nesumnjivo je da su sve tri igre dobre, ali ona koja se posebno izdvaja – samo zato što je dugo bila zaboravljena – jeste World in Conflict. Prirasla je srcu čim je izašla i vredna je pomena čak i danas, iako nije pratila standardnu putanju Ubisofta i prerasla u franšizu.

U međuvremenu, ako ste bili zagrejani za Watch Dogs, dobro prihvaćeni nastavak je trenutno na sniženju 50%.