Na BitTV-u možete da gledate naše najave za Far Cry 5 i The Crew 2 a to je svakako sve što ćete moći narednih meseci s obzirom da su oba ova naslova odložena. Sreća u nesreći je što ta odlaganja nisu prevelika, naročito u slučaju slavnog FPS-a.

No, dosta uvoda, prelazimo na surove činjenice. Far Cry 5 će se umesto 27. februara 2018. godine pojaviti tačno mesec dana kasnije, 27. marta. The Crew 2 je bio planiran za 16. marta ali njegovo pomeranje izlaska nije baš precizno definisano. Ono što znamo jeste da će se on pojaviti negde između aprila i septembra naredne godine. Interesantno, Ubisoft je najavio i da se odlaže i jedan naslov koji je bio planiran za kraj ove ili početak sledeće godine i to za čitavih godinu dana.

Koje je objašnjenje za ovo? Kako poručuje Christine Burgess-Quemardctor iz Ubisofta, ovakva odluka je donesena jer je razvojnim timovima potrebno još malo vremena da ispoliraju svoje naslove kako bi se oni pojavili u prodaji lišeni problema vezanih za optimizaciju ili bagove. Mi se nadamo da će ova odlaganja biti ujedno i poslednja kad je reč o Far Cryju 5 i The Crew 2.