Hunt Showdown

Tvorac originalnog Far Cry i Crysis naslova najavio je da ćemo početkom 2018. moći isprobati njegovu nadolazeću pucačinu iz prvoga lica.

Ovaj potencijalni megahit Hunt: Showdown opisan je kao kompetitivan PvP iz prvog lica sa snažnim fokusom na PvE elemente. Smešten je u najmračnije zabiti sveta gde 5 različitih timova od po dva člana lunjaju okolo močvarnim predelom kako bi lovili i na kraju okončali svoje monstruozne mete. No, onog trenutka kada eliminišete čudovišta i pokupite nagradu, za vama se raspisuje potera, što vas čini metom svim ostalim lovcima na mapi. Prava igra počinje tek tad, jer ste sada vi lovina, ali zato jednom kad umrete – gotovo je.

Ova rana alfa faze za odabranu grupu ljudi služi da se isproba gejmplej, balans, bekend funkcionalnost, ali i da se opipa puls igrača. Kontinuirano će izlaziti novi sadržaj, poput oružja, opreme i drugih segmenata, koji će se moći testirati kako alfa faza bude odmicala.

Ako ste zainteresirani i voleli biste biti deo ekipe koja će učestvovati u testiranju, još nije kasno za prijave. Sve što treba da učinite je da se prijavite na Hunt:Showdon zvaničnoj strani.

Iako nemamo potvrđene informacije o izlasku, Crytek poručuje da će se igra razvijati još minimum 12 meseci pre nego što se nađe na Steam Early Access, a tačan datum najviše zavisi od ocene igrača.