Duke Nukem
Poznati rvač i holivudska zveda John Cena navodno pregovara o mogućem angažmanu na Duke Nukem filmu.

Kako stvari stoje, Paramount će stajati iza ovog ostvarenja, s obzirom da je kupio autorka prava od Gearbox studija. Posao produkcije pripao je Michael Bayu, režiseru Transformersa, i njegovom Platinum Dunes studiju, dok se još uvek traga za ostalim ključnim članovima, poput reditelja i scenariste.

Sa druge strane, Duke Nukem kao franšiza prilično tapka u mestu. Ovaj mišićavi i prilično politički nekorektan spejs marinac koji je ušao u istoriju kao jedan od kultnih naziva, ipak je ostao u prošlosti. Zadnji put kad se pojavio u Duke Nukem Forever izdanju iz 2011, koje je zapamćeno kao i više nego katastrofalno.

To je bio početak kraja i od tad se jadni Duke na kratko pojavljivao u drugim igrama, kao što su Choplifter HD and Bulletstorm: Full Clip Edition, ali i povratak Duke Nukem igra u 3d, kao 20th Anniversary World Tour izdanje.

Još nije potvrđeno hoće li John Cena zaista postati glavna faca Duke Nukem filma, ali činjenica jeste da bi se fino uklopio u ulogu ovog junaka, s obzirom da čovek zaista lični na stenu. Na šta će ceo koncept ličiti, ostaje nam da vidimo.