PUBG

Definicija “Eary access” menjala se malo po malo zadnjih par godina, a PlayerUnkown’s Battleground tu definiciju sasvim sigurno je rastegao do krajnih granica. Međutim, izgleda da i ovako malo vremena do nove godine ostavlja prostor za lepe vesti.

Nakon devet meseci popravljanja, peglanja i konačnog sređivanja, PUBG je konačno dostupan za igranje. S obzirom da je u pitanju online multiplayer shooter, očekivano je da će nastaviti da se nadograđuje, ubacuje novi sadržaj, a i uklanjaju razni bagovi.

Čak i ovako “nedovršena”, igra svakodnevno privlaći nove ljubitelje ovog sve popularnijeg žanra. Po najnovijim izveštajima, igra je već sad premašila 30 miliona igrača na svim platformama (Xbox one i PC).

Kako bi proslavili ovako lepe cifre i izrazili zahvalnost svojim igračima, Bluehole nudi ingejm Winner Winner Chicken Dinner majicu svima koji se uključe u PUBG u narednih nekoliko nedelja.

Takođe su potvrdili da će se nakon izbacivanja igre tim više fokusirati na loot boxove. Ne morate brinuti o pay to win momentu, budući da je studio obećao da one neće imati konkretan uticaj na sam gejmplej.