Soul Calibur

Bandai Namco izbacio je nove gejmplej trejlere za SoulCalibur VI, Dragon Ball FighterZ i Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Sophitia i njen stil borbe su glavna tema najskorijeg SoulCalibur VI trejlera, a njen parnjak je Mitsurugi. Ovaj nastavak imaće „epic“ stori mod, osvežene mehanike, kao i dinamičnije sinematične borbe. Jedan od ključnih noviteta je „Reversal Edge“, koji sad omogućuje igračima da pariraju napadima moćnim kontra-udarcem praćenim dinamičnom kamerom. Takođe, igra je rađena u Unreal Enginu, kao što je i Tekken 7, pa otud i ti dinamični uglovi.

Sa druge strane, u noviom trejleru za Dragon Ball GighterZ pojkavljuje se SSGSS Goku. Igrači će moći da igraju Gokua u njegovoj Super Saiyan Plavoj formi, ali i da odrade dobro poznate Dragon Ball Super tehnike, kao što je Kaio Ken.
Igra je u 2D formatu, ali se likovi renderuju u 3D-u. Planirana je za febuar sledeće godine za PS4, Xbox One i PC. Gejmplej je pozajmio koncepte iz drugih igara, a najviše iz Marvel vs. Capcom serijala, pa tako igrači mogu da naprave tim od tri odabrana lika. Dok jednog kontrolišu, u svakom trenutku mogu ga zameniti sa druga dva.

I za kraj, gejmplej trejler za Ni no Kuni 2 predstavlja nam taktični skirmish mod. U prethodnom delu, igrači su vodili bitke na otvorenom polju, što je davalo dosta prostora za manevrisanje. Ovaj nastavak dodao je nove mogućnosti, jer sad igrači mogu da grade i vode kraljevstvo.