SoT
Microsoft i Rare objavili su da će pirati isploviti u zatvorenu beta fazu Sea of Thieves naslova krajem ovog meseca, tačnije 29. Januara.

S obzirom na to da se radi o zatvorenom beta testiranju, ova faza biće dostupna samo prekaljenim piratima, odnosno igračima koji su postali deo Insider programa Sea of Thieves pre 01. 12. prošle godine i oni koji su preorderovali igru. Prema rečima Microsofta, svi igrači koji su se kvalifikovali u skorašnjoj beti dobiće pravi ukus piratskog života koji mogu očekivati prilikom izlaska pune verzije igre.

Za one koji nisu upućeni, Sea of Thieves je kooperativna piratska avantura u kojoj se upravlja brodovima, krade blago i pije rum, a sve to iz prvog lica. Igra je rađena u Unreal 4 endžinu, obiluje neverovatnim detaljima plavih prostranstava i paralelno se razvija za Xbox One i PC.

Postoji dosta razloga koji vas mogu navesti da probate ovu igru – kao grupa pirate, igrači mogu da putuju širom sveta u svom brodu i na sebe preuzmu različite uloge jedne brodske posade, kao što su kormilarenje, navigacija, upravljanje topom, pa i razni drugi zadaci. Igrači mogu da odrađuju kvestove, sakupljaju plen i učestvuju u okršajima sa drugim igračima.

Ova morska avantura stiže nam 29. marta!