Steel Series je brend koji sa prvi put videla na Retail Vision konferenciji u Monaku 2007. godine i odmah shvatila da su drugačiji od onoga što se tada nudilo. Razer je imao svoje mesto na trzistu ali nije bio nesto sto je moglo da zadovoljni sve tipove kupaca. Cene su bile (i ostale) daleko iznad prosecnog standarda nasih ljudi. Daleko od toga da je Steel Serises jeftin. I on spada u grupu A brendova, ali je svakako pristupacniji a ne zaostaje za kvalitetom. I bila sam u pravu.

Od 2007. pa do danas Steel Series je samo učvrstio svoje pozicije u gejmerskim krugovima. Dosta sponzorišu najbolje FPS timove po svetu, pa samim tim i dobro znaju šta je to što je potrebno gejmerima.
Steel Series je jedan od retkih brendova čije plastične slušalice izgledaju više nego kvalitetno i skupo. Lagane su i savršeno pokrivaju uvo. Model odgovarajući i za one sa većim glavama ?
Mikrofon na izvlačenje se skoro potpuno uvlači u slušalicu. Zvuci odlično za bilo koje gaming opcije i moze se koristiti za Skype, Mumbe i TeanSpeak.

Slusalice na slikama su Steel Series Siberia 200.
A zvuk… sve je pefektno.. od šunjanja neprijatelja, šustanja lišća, pucanja pa do slušanja muzike.
Šminka se takodje odlično skida sa njih običnim tonikom za lice ?

Jedina zamerka i ovim slusalicama je nedostatak torbice. Ako ne za slušalice, onda bar za dodatne kablove.