Krajem 2017 se na tržištu pojavilo više modela Virualnih kaciga i naočara. Od najeftinijih kineskih modela kod kojih vas glava zaboli posle par minuta pa do najočekivanije od svih SONY PlayStation VR.

Kaciga je dizajnirana tako da bude što je moguce laganija i udobnija. Veoma se jednostavno stavlja i skida, a njena minimalna masa podržana je podesivim naglavnikom koji pristaje svima.

DOŽIVITE ISKUSTVA NOVIH SVETOVA

Nemojte samo igrati igre. Zaboravite na jednostavno sedenje. Živite igre!

Od trenutka kad stavite svoj PlayStation VR. novi sastav virtualne stvarnosti za PlayStation 4, doživećete igre na sasvim nov nacin. Bićete u središtu akcije, proživljavajuci svaki detalj fantastičnih novih svetova i osećaćete se kao da ste stvarno učesnik igre koju ste odabrali.

NIKAD NE MIRUJTE

PlayStation oduvek pokušava da donese doživljaje koje nadmašuju maštu, koji su vanremenski, od 3D igara do proširene realnosti. Taj način rada I planova napravio je veliki korak napred uz PS VR. Sada možete doslovno ući u igru i vidjeti što se krije “iza zavese”

IGRAJTE I ŽIVITE IGRU

Osećajte se kao da ste tamo!

Igrali ste igre zbog kojih ste gubili osećaj o vremenu. A kako bi bilo da zaigrate one zbog kojih ćete zaboraviti gde se nalazite? Takav je PS VR koji vas uvodi u igru s nenadmašnim osećajem prisutnosti.

IMATE PS4?

Onda ste spremni za PS VR.

Samo spojite i igrajte. PS VR je kompatibilan sa  PlayStationom 4, tako da ih jednostavno možete povezati i uroniti u nove doživljaje za samo par sekundi.

POMERANJE GRANICA IGRE

PS VR vam donosi igranje na načine i na mestima za kakva niste ni mislili da postoje, zahvaljujući naprednom i podesivom OLED zaslonu koji prikazuje sliku u 120 HZ, s vidnim poljem od 360 stepeni i pravim 3D zvukom koji omogućava izdvajanje detalja svuda oko vas. Zato se možete izgubiti u igrama nemaenjenim za PS VR uključujući RIGS Mechanized Combat League i VR Worlds.

IGRAJTE ZAJEDNO

Uronite u igru, uključite druge

Neka i drugi uživaju u igranju sa vama ili protiv vas uz PlayStation VR Social Screen. Namestite ono što vidite na TV ekran, tako da drugi mogu uskočiti u akciju. Možete omogućiti drugima da se pridruže čak i kad ste izgubljeni u svom vlastitom svetu.

Posted in It