Igrači su verovatno već i zaboravili da razvojni tim Overkill ima pravo na The Walking Dead ali nam sad stiže podsetnik u vidu trejlera za ovaj naslov koji će se naredne jeseni pojaviti za PC, Xbox One i PS4.

U trejleru nam je predstavljen jedan od četiri glavna junaka igre (Aiden) koji očigledno najviše voli da vitla bejzbol palicom. Igra neće imati direktnu vezu sa serijom a opisuje se kao FPS sa podrškom za kooperativni multiplejer koja se dešava u glavnom gradu Amerike, Vašingtonu. Velike nade se polažu u najave da će misije biti raznovrsne pa da uključuju ne samo tamanjenje zombija već i odlaske u nabavku namirnica kako biste ojačali sopstveni kamp koji će napadati i razne bande. Takođe, prisutni su i RPG elementi tako da svaki od likova ima svoje specijalne sposobnosti, drvo veština, jasno definisanu ulogu u timu i dobro razvijenu priču.

Izgleda li vam trejler isuviše dobro? Nije teško shvatiti da se radi o prerenderovanoj animaciji ali ono što znamo jeste da će igra koristiti najnoviju generaciju Unreal endžina. Nadajmo se da će Overkill umeti da je iskoristi na pravi način.