O nama

 

Bit TV je prva gejming orijentisana televizija na ovom prostoru, koju možete pratiti u okviru osnovnog paketa mts TV usluge na kanalu 225, odnosno 707 u okviru HD paketa. Kroz niz emisija zabavnog, ali i edukativnog karaktera, gledaocima pruža najsvežije vesti iz gejming industrije i sveta esporta.

Glavna misija je popularizacija igara za širu publiku, ali i proizvodnja vrhunskog materijala za ozbiljne ljubitelje ove industrije. Kako je Bit TV prva televizija ovakvog karaktera u Srbiji, ali i šire, spremna je za prilagođavanje programske šeme i koncepcije zahtevima gledalaca.

Fokusirana isključivo na tržište zabavnog softvera i hardvera, ljudima u regionu je prvi put omogućeno praćenje najnovijih zbivanja na ovom polju, detaljne analize različitih gejming ostvarenja, kao i niz edukativnih emisija koje mogu da unaprede vaše umeće u nekoj od popularnih igara. Stoga, ukoliko sebe smatrate gejmerom ili ste verni fan video igara i esporta, pratite kanal 225 mts TV-a i postanite deo srpske gejming zajednice.