Steam

Ljudi su na Steamu u toku nekoliko prethodnih dana mogli da glasaju za svoju omiljenu igru iz različitih kategorija, a neki od rezultata su prilično iznenađujući. Najviše glasova pobrao je Cuphead, jer je jedina igra koja je osvojia čak dve nagrade.

Kao što se i moglo očekivati, „Choices Matter“ nagradu dobio je Witcher 3: Wild Hunt, dok je nagradu „Mom’s Spaghetti“ pokupio PlayerUnknown’s Battlegrounds. Warframe je dobio nagradu „Labor of Love”, a Rocket League “Suspension of Disbelief”. Stardew Valley dobio je “The World is Grim Enough Let’s Just All Get Along” nagradu, dok je Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut osvojio nagradu za „No Aplologies“.

11

Garry’s Mod osvojio je nagradu za „Defies Description“, a Just Cause 3 „Cry Havoc And Let Slip The Dogs of War“. Counter-Strike: Global Offensive primio je „Haunt My Dreams“ nagradu, Rise of the Tom Raider dobio je „Soul of Vitruvius“, a The Evil Within „Whoooaaaaaa, Dude! 2.0“ nagradu.

A za sam kraj, Cuphead je osvojio nagradu za „Best Soundtrack“ i „Even better Than I Expected“, što ga zasigurno stavlja među top favorite.

33